AANMELDEN EN PLAATSING

Voordat u besluit om uw kindje bij ons te laten komen spelen, wilt u natuurlijk eerst weten wie wij zijn en hoe wij werken. Bij de kinderopvang is het uitermate belangrijk dat u met alle vertrouwen naar uw werk kan gaan, wetende dat uw kindje in goede handen is.

Een rondleiding is daarom erg belangrijk en wij maken daar dan ook alle tijd voor vrij! U kunt op dat moment al uw vragen stellen, de groepsruimte zien en de sfeer proeven. 

Besluit u om uw kindje bij ons aan te melden, dan kunt u een inschrijfformulier invullen. Wij stellen aansluitend een plaatstinsaanbod voor u op waarin u precies kunt zien hoeveel uur er per maand wordt afgenomen en wat de kosten per maand zullen worden. Dit is geheel vrijblijvend.

Zodra u akkoord heeft gegeven, stellen wij de plaatsingsovereenkomst op en zodra wij deze getekend retour hebben ontvangen, bent u verzekerd van een plekje bij ons.Voordat de daadwerkelijke opvang gaat starten, nodigen wij u uit voor een intakegesprek en maken we afspraken over de wen-momenten, die wij u kosteloos aanbieden.