Ons team

Ons team is klein, maar we hebben stuk voor stuk de ervaring in huis om iedere dag weer de veiligheid voor uw kindje te waarborgen. Wij hebben als team nét even dat stukje meer!

De passie voor ons vak, het niets liever willen werken met kinderen, goede en persoonlijke contacten willen onderhouden met de ouders, een fijne collega voor elkaar zijn en ons iedere dag weer voor 150% inzetten om de dag nog leuker en gezelliger te maken dan de vorige!

Wij werken met vaste gezichten op de groep. Dat houdt in dat we een klein team zijn, met allemaal gekwalificeerde pedagogisch medewerksters. Zij werken op vaste dagen, zodat het voor de ouders vertrouwd is wie er op de groep staat en de band tussen de kinderen en leidsters kan groeien en veiligheid biedt.

Wij hechten belang aan continuïteit en zullen dan ook alles in het werk stellen om te zorgen dat er tijdens vakantieperioden en in geval van ziekte, dit intern met het team wordt opgelost, zodat wij zo min mogelijk met oproepkrachten hoeven te werken.